‘US, Britain and France now air force for terrorists in Syria’

”Rond 1978 heeft de VS een omzet van 6 biljoen gedraaid, vanuit de wapenhandel export. Opvallend is de volgende reeks aan details:

Grootste afnemers:

Iran, Iraq, Syria, Libië, Saudi Arabia

Luister eens heel goed naar me…..

Hierachter zit een verborgen agenda met maar een klein groepje profiteurs, die allang bekend en gemerkt zijn…

afijn…

Albert Einstein schijnt hierover ooit het volgende beredeneert te hebben.

Het is niet evil wat gevaar en risico vormt voor ons menselijk bestaansrecht, het linke zit hem in het feit dat het overgrote deel/% mensen hiervan weten, aan de zijlijn staan, en/of hun steentje bijdragen en hun ogen sluiten, doen of hun neus bloed en geen kankerkloot aan levensvatbaarheid, passie voor rechtvaardigheid en moraliteit door hun bloedvaten hebben stromen… en als je uitvoerder bent als militair/politie/wetgever/lobbyist/raad van bestuur/investeerder/NGO/ontwikkelingsorganisatie/beneficiary/politician/sponsor/onwetende/ en executioner van de klokkenluider/waarheid en rechtvaardig getrouwe melder bent dus …. ja media en nieuws verzorger / publicist en je zwart ziet van schaamte / schuld en gewetenswroeging IS HIER EN NU DE KANS OM TE KIEZEN VOOR WAT GOED IS… LIEFDE…

EERST HAD JE LIEFDE NAAR JE GELIEFDEN EN HANDELDE JE VANUIT BESCHERMING NAAR HUN EN VOOR HUN. DUS HOREN ZIEN EN ZWIJGEN…. BEGRIJPELIJK!

NU HEB JE LIEFDE VOOR RECHTVAARDIGHEID, BESTAANSRECHT, ZIELEN RUST, TOEKOMSTIGE GENERATIES, WAARHEID DUURT NU HET LANGST EEUWIG, LIEFDE EN RESPECT NAAR DE DODEN DIE OOIT GESTORVEN ZIJN IN DIENST VAN ”RECHT/JUISTHEID” EN OPOFFERINGEN HEBBEN GEDAAN ZODAT WIJ IN DEZE EINDTIJD EVOLUTIE IN ONZE SPIRIT KUNNEN AFRONDEN EN EEN NIEUW BEGIN STARTEN VANUIT DE STABIELE FUNDERING VANUIT ONZE INZET BINNEN DE ”WET VAN DE POLARITEIT”

ALLES IS LIEFDE, NOOIT ANDERS GEWEEST, EN ZAL NOOIT ANDERS ZIJN…

Capice?
Comprendido?

Begrepen?

Understood?

# Jorn Jakob Albert Boor

# Huis van Rechtvaardigheid11728813_870920996295601_4967093737977642463_o1

 

For nearly six years, Washington and its allies have gotten away with playing a cynical double game in Syria’s war. But now the mask is slipping to reveal the ugly face of Western involvement – it is openly siding with terrorists.

Source: ‘US, Britain and France now air force for terrorists in Syria’

Advertisements

Published by

Jakob_EGO

Jorn Jakob Albert Boor. (36) Ik heb mijn leven lang menselijke interactie, tegenstellingen en tegenstrijdigheden geobserveerd en hieruit een conclusie getrokken. Theorie, ervaring en ondersteuning vanuit de vele verscheidene vriendschappen en gebeurtenissen hebben het mogelijk gemaakt tot de kern van het menselijk bestaan en evolutie van het bewustzijn op individueel en collectieve zingeving en progressie. De verschillende specialisaties, hierarchische levels van behoeften (egoisme) en non verbale en verbale intentie's en communicatie eigenschappen (egocentrisch) zijn een fundamentele doelstelling en persoonlijke ontwikkeling die ik graag wil delen en ten dienste wil stellen zodat het de creatie en evolutie van ons natuurlijke zijnsvorm transcends in het geestelijke/spirituele zijnsvorm in ons aller belang en zoals het gedetaileerd in allerlei verscheidene historische takken van sport is benoemd en vastgelegd op feiten en profetisch onderbouwde geschriften. wijsheden en legacies. Defragmentatie van deze inzet, inzichten, kennis en opofferingen ten behoeve van ons aller belang en bestaansrecht. Via het informeren en verzamelen van kennis verwacht ik de chaos en verbroken connectie's weer samen te brengen en hiermee de macht over vrede, begrip, diversiteit en samenwerkings verbanden naar een resonerende en gebalanceerde bestaansrechtelijke fundering terug te brengen en mijzelf en mijn service van toegevoegde waarde te laten zijn. Vanuit mijn eigen ervarings deskundigheid en relatieve overzichten op globaal niveau. Creativiteit. Spontaniteit en Probleemoplossende eigenschappen en de bij behorende communicatieve vaardigheden zouden het varkentje moeten wassen. UNESCO onderschrijft een groot deel van de conclusie en bestaansrecht van deze theorie/evolutie model en symboliek voortgebracht via de grootheden en culturen en eerder bestaansvormen uit het verleden. Dit is de finishing touch en de start van een nieuw begin met rust. vrede en creatieve ontwikkelingen en rechtvaardige basis berustende op eenwording en ware identiteit van de mensheid. De overwinning welke onze wederzijdse verantwoordelijkheid in alle facetten van het bestaan vrijheid en zijn bevierd zal worden! # Het zal geschieden. # Mijn thuis is waar liefde zegeviert # Huis van Jakob / Rechtvaardigheid # Jakob 's Ladder / Vigilant. .. http://jornboor.blogspot.nl https://jakobinfo.wordpress.com @Jakob_EGO "Oil To The Fire Submitted In Respect For The Sacred Dance On Infinity. "

One thought on “‘US, Britain and France now air force for terrorists in Syria’”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s