Nieuwe maan Vissen

Vanavond is een Nieuwe Maan in Vissen voorbode op een krachtige nieuwe start. Vissen is het laatste teken van de dierenriem, is het einde van het astrologische jaar.
Deze Nieuwe Maan is echt een nieuwe geboorte van het leven, inspiratie en ideeën. Het is energetisch verbonden met onze persoonlijke evolutie, als een vlinder die uit het pop. De aarde is nu aan het veranderen overal om ons heen als het wekt de lente, zijn we ook wakker worden met wat we moeten doen om te groeien en verder te gaan in ons leven. De energie van de transformatie wordt gezaaid in ieder van ons nu.
Dit is de perfecte New Moon te werken met onze dromen en visioenen, met kunst en dans, muziek en schrijven, te laten onze creatieve kant over te nemen. Vissen is een water-element en water vormt een doorgang naar andere werelden, een manier van zijn waarmee wij vorm-verschuiving in wat we willen zijn. Vind je jezelf drijven en gevangen door afleiding, niet in staat om zich te concentreren. Je psyche trekt u uit de buurt van de normale wereld en in een plaats van de verbeelding. Dit is geen tijd om te weerstaan ​​of tegenhouden. Laat je gedachten de vrije loop. Dit is een tijd om wensen te maken en ga voor wat je wilt.
De Nieuwe Maan in Vissen maakt een statement laat geen middel onbeproefd gelaten, kan symbolisch of letterlijk rechtstreeks de weg te wijzen naar een nieuw pad dat nog untraveled en schiet je in een nieuwe richting. Deze Nieuwe Maan brengt in prachtige verrassingen. Er zullen wendingen om elke hoek. Houd je ogen open voor nieuwe kansen die uit de lucht kunnen komen.
De Vissen New Moon zal een zeer emotionele een. We zullen het gevoel alles veel meer dieper dan gebruikelijk, mogen we ons gelukkig of huilen zonder reden. We vinden het moeilijk om te slapen en kunnen we raar of verontrustende dromen ervaren. Dit is onze geest manier van omgaan met onze emoties en het vrijgeven van hen.
De komende dagen kunt u een gevoel van woede of een gevoel van verkeerd begrepen te ervaren. U kan worden gefrustreerd en dat je nodig hebt om te bewegen in je leven te krijgen, dat de dingen te langzaam gebeuren. Er kan enige angst en ongeduld over de plaats waar je bent en waar je wilt zijn. Mensen zullen acteren assertiever en argumentatieve (verkeer, werk, relaties etc). Uw huisdieren kan beginnen handelen strangely.There zal meer spirit of ghost waarnemingen. Er zullen meer intense weerpatronen gebeurt zoals storm of onweer. Probeer kalm te blijven, aangezien deze zal passeren. Er is een belangrijke verschuiving gebeurt op dit moment op de aarde en in ons en we zullen fysiek de energie voelen.
Deze Nieuwe Maan is alles over verandering, het is een adem van broodnodige frisse lucht. Er zal een kleine ongemakkelijk moment van de aanpassing als we verhuizen naar het nieuwe, maar we zullen eruit verfrist en klaar om de wereld over te nemen voelen komen. Dat de wateren van de Vissen reinigen en te genezen. Dit is een gelukkige tijd, dus dingen die je voelde je niet kon doen in het verleden te doen, een beetje brutaler, een beetje luider, vragen wat je wilt van het universum, laat je gedachten en verlangens manifesteren in iets echt.
Heeft u een gezegend Nieuwe Maan, kan de Godin waken over u.
wiccateachings

Advertisements

Published by

Jakob_EGO

Jorn Jakob Albert Boor. (36) Ik heb mijn leven lang menselijke interactie, tegenstellingen en tegenstrijdigheden geobserveerd en hieruit een conclusie getrokken. Theorie, ervaring en ondersteuning vanuit de vele verscheidene vriendschappen en gebeurtenissen hebben het mogelijk gemaakt tot de kern van het menselijk bestaan en evolutie van het bewustzijn op individueel en collectieve zingeving en progressie. De verschillende specialisaties, hierarchische levels van behoeften (egoisme) en non verbale en verbale intentie's en communicatie eigenschappen (egocentrisch) zijn een fundamentele doelstelling en persoonlijke ontwikkeling die ik graag wil delen en ten dienste wil stellen zodat het de creatie en evolutie van ons natuurlijke zijnsvorm transcends in het geestelijke/spirituele zijnsvorm in ons aller belang en zoals het gedetaileerd in allerlei verscheidene historische takken van sport is benoemd en vastgelegd op feiten en profetisch onderbouwde geschriften. wijsheden en legacies. Defragmentatie van deze inzet, inzichten, kennis en opofferingen ten behoeve van ons aller belang en bestaansrecht. Via het informeren en verzamelen van kennis verwacht ik de chaos en verbroken connectie's weer samen te brengen en hiermee de macht over vrede, begrip, diversiteit en samenwerkings verbanden naar een resonerende en gebalanceerde bestaansrechtelijke fundering terug te brengen en mijzelf en mijn service van toegevoegde waarde te laten zijn. Vanuit mijn eigen ervarings deskundigheid en relatieve overzichten op globaal niveau. Creativiteit. Spontaniteit en Probleemoplossende eigenschappen en de bij behorende communicatieve vaardigheden zouden het varkentje moeten wassen. UNESCO onderschrijft een groot deel van de conclusie en bestaansrecht van deze theorie/evolutie model en symboliek voortgebracht via de grootheden en culturen en eerder bestaansvormen uit het verleden. Dit is de finishing touch en de start van een nieuw begin met rust. vrede en creatieve ontwikkelingen en rechtvaardige basis berustende op eenwording en ware identiteit van de mensheid. De overwinning welke onze wederzijdse verantwoordelijkheid in alle facetten van het bestaan vrijheid en zijn bevierd zal worden! # Het zal geschieden. # Mijn thuis is waar liefde zegeviert # Huis van Jakob / Rechtvaardigheid # Jakob 's Ladder / Vigilant. .. http://jornboor.blogspot.nl https://jakobinfo.wordpress.com @Jakob_EGO "Oil To The Fire Submitted In Respect For The Sacred Dance On Infinity. "

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s