E-MAIL RADAR TV REDACTIE (Updates Mammography int.)

FDA – Betrouwbare organisatie, net gelijk onafhankelijk RIVM Bilthoven..TV media berichten: Dat zit wel snor!!

Uitzending, RadarTV, 29-02-2016. (Bevooroordeeld? Samenwerking?)

Onze connectie met de Natuur verstoord door rubberen zolen, electronics, WIFI, zendmasten…

UPDATE ANNO EIND OKTOBER!! EXTRA ONTWIKKELINGEN TAV RADAR…..!!!

http://www.collective-evolution.com/2016/10/06/switzerland-completely-abolished-mammography-screenings-heres-why-you-should-probably-never-get-one/?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed%3A+Collective-evolution+%28Collective+Evolution%29

http://www.naturalnews.com/055806_breast_cancer_mammography_harming_women.html

Beste Radar,

Het feit dat wederom de link en relatie tussen de Medische wetenschap, en natuurlijke historische wijsheden en ”wetenschappen!!!” wederom door onwetendheid niet dichter tot elkaar hebben kunnen komen, en ja helaas ook het gebrek aan overzicht bij u als provider van maatschappelijke informatie en ontwikkelingen, dit bleek uit de non verbale en gedeeltelijk verbale communicatie van afgelopen uitzending op Maandag avond 22:00 met als inhoudelijk het fenomeen Thermografie, mammografie.
SAMENWERKING IS HET MINST WAT MOGELIJK MOET ZIJN WANNEER HET GAAT OM ONZE GEZONDHEID EN THERAPIE EN BEHANDELING, ALS MAANSTANDEN AL ESSENTIEEL ZIJN, EN ONDANKS DE EED GENEGEERD WORDEN EN DUS MENSENLEVENS EN RISICO ‘S KOST, IS ONACCEPTABEL!!.. HET IS DE TIJD VAN RECHTVAARDIGHEID EN HET TOT POSITIEF EINDE BRENGEN VAN DE EVOLUTIE VAN HET MENSELIJK BESTAAN, EN ALLES WAT LEEFT!! ER STAAN NIET VOOR NIETS ”VERWARDE MENSEN” MET EEN PISTOOL TE ZWAAIEN DIE EIGENLIJK VANUIT ONMACHT PROBEREN EEN BOODSCHAP OVER TE BRENGEN BIJ DE INSTITUTEN DIE DE MASSA EN MACHT HEBBEN OVER HET COLLECTIEVE BEWUSTZIJN…!! WANNEER IK U NU DUS HIER DWINGEND TOT UW AANDACHT BRENG DE BRONNEN DIE VRIJ EN KOSTELOOS TOT UW BESCHIKKING ZIJN, WEL DEGELIJK SERIEUS GENOMEN MAG WORDEN, AANGEZIEN DE WEG UIT HET VERLEDEN NIET ALS WENSELIJK WORDT BESCHOUWD. HET IS TIJD VOOR RESONANTIE TUSSEN ALLE PLATFORMEN EN RICHTINGEN VAN ONS BESTAAN.. EN DAAR IS GENOEG INFORMATIE VOOR BESCHIKBAAR OM 1000 AFLEVERINGEN MEE TE VOORZIEN, EN HIERBIJ NIET VINGER WIJZEND EN AFBREKEN VAN VERWOEDE POGINGEN, MAAR INSPIRATIE, MOTIVATIE INTERACTIE EN TRANSHUMANISTISCHE ONTWIKKELINGEN BEOOGT. WAAR WIJ EN ONZE KINDEREN NOG LANG OP ZULLEN BESTAAN EN ONZE INZET ZULLEN VIEREN….!! DAT IS HISTORIE SCHRIJVEN EN VERSCHIL MAKEN. WAT ER GISTEREN GEBEURDE, HET INSTAND HOUDEN VAN VERDEELDHEID EN VOOROORDELEN EN GEBREK AAN RESPECT EN OPENHEID IS ZO’N ”DOWNER” EN U BENT VRIJ TE KIEZEN WELKE RICHTING HET JUISTE VOELT… HIERMEE KUNT U LATER NIET BEPLEITEN DAT U HET NIET HEBT GEWETEN EN GEHANDELD HEBT VANUIT BEPERKINGEN BINNEN UW BRONNEN EN INFORMATIE VOORZIENINGEN.
WIST U DAT ALS DE BIJTJES UITSTERVEN HET OOIT WETENSCHAPPELIJK TOT CONCLUSIE WERD GESTELD DAT HET NOG MAXIMAAL 4 JAAR ZAL DUREN VOOR DE MENS OPVOLGEND ZAL UITSTERVEN, EN IN EEN BUNKER VERSTOPPEN VOOR DECENNIA ZONDER NATUURLIJK ZONLICHT ZAL DIE PLEZIERCRUISE VOOR DE RIJKEN VAN DEZE WERELD TOCH ONMETELIJK TELEURSTELLEND ZIJN, ALS JE DE TREND NU AL BEKIJKT WELKE STRESS EN GEBREK AAN NATUURLIJKE ZUIVERE VOEDINGS EN ENERGIE BRONNEN AL TENTOONSPREID, IN ONZE BESCHAVING… OF HEBBEN DE REGULIEREN VIA DE DSM-5 |
DSM-5 Handboek
http://www.dsm-5-nl.org/producten/dsm5_handboek
Handboek voor de classificatie van psychische stoornissen (DSM-5). Voor het eerst in Nederlandse vertaling.
OVERTUIGD DAT ER GEEN ENKELE WETENSCHAPPELIJKE CONCLUSIE TEN GRONDSLAG LIGT AAN DE GROEIENDE SYMPTOMEN? ??
STRESS, ELEKTRONISCHE VERSTORINGEN IN LEEFOMSTANDIGHEDEN, MILIEU VERVUILING, METALEN VERGIFTIGING, E NUMMERS, GMO’S, ETC ETC ETC ETC
ZO …..HIER HEB JE MIJN RECHTVAARDIGHEID, MIJN PASSIE EN MIJN WAARHEID..
IN HOEVERRE DIT OP U BETREKKING HEBT EN OP ALLE BEWONERS VAN DEZE MOEDER PLANEET LAAT IK AAN U OVER, WAT U BESLIST PRIMA….
MAAR DE KINDEREN VAN DE TOEKOMST….. VERGEET DIE NIET!!
MAG DEGENE DIE HEN ERGERT EEN MOLENSTEEN OM ZIJN NEK BINDEN MET EEN TOUW EN ZICHZELF RICHTING ZEE DRAGEN (WEET WAT IK U ZEG)
MET ALLE RESPECT, MET VRIENDELIJKE GROET,
Jorn Jakob Albert Boor
0616213396
Op de site hieronder kunt u genoeg vinden als bron, en echt een fundering waarborgen tbv de massa ! Hierbij ligt het balletje volledig bij u!

http://collectivelyconscious.net/articles/after-healing-his-own-cancer-with-cannabis-self-taught-doctor-helped-over-5000-patients/
Related Posts:
Dying Man ‘Cures Bowel Cancer With Cannabis Oil’
Meet The Latest Cancer Patient Who Was Cured With The Help Of Cannabis Oil
It’s Not Just Cannabis: Here’s What Magic Mushrooms Do To Heal Cancer Patients
There Is No Mistaking The Evidence, Cannabis Cures Cancer
This Is The Cannabis Oil Recipe Rick Simpson Used To Heal His Cancer And
Cannabis Oil Cures 8 Month Old Infant Of Cancer, Dissolving Large Inoperable Tumor In 8 Months
Mindblowing Microscopic Footage Of Cancer Cells Being Eliminated By Cannabis Oil

Top 20 Documentaries on Health and Nutrition

Psychiatry: An Industry of Death (2006)
The Beautiful Truth (2008)
War on Health (2012)
Making a Killing: The Untold Story of Psychotropic Drugging (2008)
The Drugging of our Children (2005)
Globesity: Fat’s New Frontier (2012)
Run From the Cure: The Rick Simpson Story (2008)
The Fluoride Deception (2006)
Fluoridegate: An American Tragedy (2013)
An Inconvenient Tooth: A Fluoride Documentary (2012)
Shots in the Dark: Silence on Vaccines (2009)
Vaccine Nation (2008)
Sweet Misery: A Poisoned World (2004)
The Great Culling: Our Water (2013)
Cannabis Science: How Marijuana Affects Health (2013)
Clearing the Smoke: The Science of Cannabis (2011)
BBC: Circumcise Me? (2012)
Resonance: Beings of Frequency (2012)
Weed (2013)
The Living Matrix: The Science of Healing (2009)
The Sacred Science (2011)
Cancer: The Forbidden Cures (2011)

Published by

Jakob_EGO

Jorn Jakob Albert Boor. (36) Ik heb mijn leven lang menselijke interactie, tegenstellingen en tegenstrijdigheden geobserveerd en hieruit een conclusie getrokken. Theorie, ervaring en ondersteuning vanuit de vele verscheidene vriendschappen en gebeurtenissen hebben het mogelijk gemaakt tot de kern van het menselijk bestaan en evolutie van het bewustzijn op individueel en collectieve zingeving en progressie. De verschillende specialisaties, hierarchische levels van behoeften (egoisme) en non verbale en verbale intentie's en communicatie eigenschappen (egocentrisch) zijn een fundamentele doelstelling en persoonlijke ontwikkeling die ik graag wil delen en ten dienste wil stellen zodat het de creatie en evolutie van ons natuurlijke zijnsvorm transcends in het geestelijke/spirituele zijnsvorm in ons aller belang en zoals het gedetaileerd in allerlei verscheidene historische takken van sport is benoemd en vastgelegd op feiten en profetisch onderbouwde geschriften. wijsheden en legacies. Defragmentatie van deze inzet, inzichten, kennis en opofferingen ten behoeve van ons aller belang en bestaansrecht. Via het informeren en verzamelen van kennis verwacht ik de chaos en verbroken connectie's weer samen te brengen en hiermee de macht over vrede, begrip, diversiteit en samenwerkings verbanden naar een resonerende en gebalanceerde bestaansrechtelijke fundering terug te brengen en mijzelf en mijn service van toegevoegde waarde te laten zijn. Vanuit mijn eigen ervarings deskundigheid en relatieve overzichten op globaal niveau. Creativiteit. Spontaniteit en Probleemoplossende eigenschappen en de bij behorende communicatieve vaardigheden zouden het varkentje moeten wassen. UNESCO onderschrijft een groot deel van de conclusie en bestaansrecht van deze theorie/evolutie model en symboliek voortgebracht via de grootheden en culturen en eerder bestaansvormen uit het verleden. Dit is de finishing touch en de start van een nieuw begin met rust. vrede en creatieve ontwikkelingen en rechtvaardige basis berustende op eenwording en ware identiteit van de mensheid. De overwinning welke onze wederzijdse verantwoordelijkheid in alle facetten van het bestaan vrijheid en zijn bevierd zal worden! # Het zal geschieden. # Mijn thuis is waar liefde zegeviert # Huis van Jakob / Rechtvaardigheid # Jakob 's Ladder / Vigilant. .. http://jornboor.blogspot.nl https://jakobinfo.wordpress.com @Jakob_EGO "Oil To The Fire Submitted In Respect For The Sacred Dance On Infinity. "

2 thoughts on “E-MAIL RADAR TV REDACTIE (Updates Mammography int.)”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s