Godrealisatie op alle lagen en chakra’s kan niet alleen vanuit het ikje

Volg ons ook op:

  

Godrealisatie op alle lagen en in alle chakra’s kan niet door het ikje gebeuren

zelfrealisatie.jpgWat je vanuit het ikje zelf kunt realiseren is zelfrealisatie. Het woord zegt het al. Daarom wil ik proberen over te brengen hoe Godrealisatie, dat na zelfrealisatie kan ontstaan, voelt en werkt.
Het gaat bij Godrealisatie om Leven in Overgave. Geen gevoel meer kennen om van betekenis te willen zijn want je BENT dan de betekenis voor anderen. Ook zonder dat je wat zegt of doet. Er is dan een diepe, vrede-stilte basis in jezelf waarvanuit je handelt en doet. Het is je Goddelijke Straling die één is met de Aarde, met het leven, die “doet”. Je God Vonk en lichaam zijn dan één. Het is het begin en einde van je evolutieplan. Jij als persoontje kunt dat niet bereiken, nog doen, hoeveel trainingen en sessies je ook geeft of volgt…  Hoe liefdevol je ikje ook is…

Godrealisatie gaat om een leven dat niet meer om jou gaat
Geen centraal-ik-punt meer waarvanuit jij voelt, kijkt naar alles. Je bent dan voorbij de ik-illusie. Je hebt dan als transpersoonlijkheid geen ik-meningen, inzichten of oordelen over van alles. In Godrealisatie is je hele lichaam Liefdes eenheid/Scheppende Kracht, de Goddelijke Stroom die door de transpersoonlijkheid heen spreekt. Je menszijn, innerlijk kind, denken, je hart, handen en voeten zijn het dienend instrument van je Goddelijke Stroom geworden. Je BENT dan de Goddelijke Moeder en Vader voor alle levende wezens in je eigen omgeving en daarbuiten  tot in je kristallijnen buik en basis aan het worden. Een Amma/Bagavan (Goddelijke Liefde- Moeder/Vader) ook voor de geziene en ongeziene wezens. Maar er is geen doener meer, niet iemand die liefde doet, bewustzijn brengt,cursus geeft.… Alles is veel meer onpersoonlijk of te wel transpersoonlijk. Er is niemand in Jou meer thuis die werkt aan zichzelf… ook al volg je een cursus of sessie. De Goddelijke Stroom is wat je volgt en die doet je voelen die sessie te willen ontvangen … niet het (hoger zelf-) ikje. Ook al moet je je hoofd erbij houden op je werk of op tijd je kinderen uit school halen… Jij BENT de Stroom.

Je hele lichaam is HET! Godgerealiseerd
overgave 6.jpgZoals je opgaat in een mooie film en er even geen kijker meer is, zo doe je geen eenheid of liefde, leer je het niet, geefjij het niet, maar Ben je het. Je hele lichaam is HET! Godgerealiseerd. Er is dan geen ikje meer thuis die er wat van vindt of mee hoeft te doen. Het gebeurt vanzelf, moeiteloos!
De hulp daarvoor openbaart zich nu op de Elohim Krachtplaats voor allen die bereid zijn te Ontvangen. Liefdeszachtheid en Puurheid, de prachtige Gaia-Christ-Godrealisatie energie van de Elohim Krachtplaats en het Lemurische bos, stuwt ons allemaal naar directe Overgave. Er is geen andere weg meer.

Dat lijkt heel eng
Dat lijkt heel eng, maar toch is dat het niet door de onaardse Lemurische Gaia liefdeszachtheid die je op de Krachtplaats ervaart als je open en mindloos genoeg bent. De Krachtplaats IS Godrealisatie en de Weg daar naar toe voor hen die in deze Goddelijke eenvoud willen leven. Als vanzelf loop je door plekken in het Lemurisch bos waar je voelt dat delen van je ik-illusie zich afleggen waardoor je lichaamcellen en 12-strengig DNA als vanzelf de Christ-Gaia liefdeszachtheid copieëren. De uitstralende Goddelijke kracht van de Krachtplaats bekrachtigt je Zijn, de inwijdingsweg en Bron in jou. Het bekrachtigt egoloze, angstloze goedheid, transpersoonlijkheid en kristallijnen openheid op alle lagen. Het is de meest zachte, directe manier van onthechten van de ik-illusie op alle levensgebieden.

Goddelijke Puurheid en Liefdeszachtheid
Lemurisch bos in de sneeuw_2.jpegEr stromen momenteel veel verzoeken binnen van cliënten die geraakt worden door de nieuwsbrief en Facebookartikelen over Godrealisatie en de kosmische poort in het Lemurisch bos. Mensen die willen weten waar ze staan op het pad van Godrealisatie.
In de Elohim Zelfrealisatie praktijk kijken we samen met de cliënt op welke thema’s en levensgebieden de ik-illusie nog speelt. Het verschil wordt heel praktisch gemaakt aan de hand van dagelijkse levensvragen en situaties tussen hoe de persoonlijkheid, ziel of de Goddelijke Stroom ermee om kan gaan. Door middel van dergelijke readingsinzichten, het thuiswerk en de Gaia-Christ-energie overdracht die de master healer reeds belichaamt, verruimt de persoonlijkheid zich naar transpersoonlijkheid, zelfrealisatie en uiteindelijk naar God-Mens! Bovendien stroomt bij elk bezoek of verblijf op de krachtplaats, Goddelijke Puurheid en Liefdeszachtheid, elke keer dieper in de cellen.

Paradijskinderen voor de nieuwe samenleving en aarde
Het subtiele ego van studenten, vrijwilligers en ook van de Elohim teamleden kan angstig worden en daardoor weerstand omhoog brengen. Het laatste subtiele ego-ik, kent angst om te VALLEN in de open ruimte van Liefde. Het vindt het eng om Verbonden Liefde te worden in alle kwetsbare openheid. Het kan zich afwenden en zijwegen bewandelen in de vorm van nieuwe werken aan zichzelf of nieuwe afleidingen vanuit het subtiele ego.
Toch zit voor velen deze Thuisreis en directe stap er de komende jaren aan te komen. Zeker voor de Pillars of Light die daarmee de Paradijskinderen voor de nieuwe samenleving en aarde zullen zijn. Zoals ook de Pillars of Light in de Elohim woon-werk-gemeenschap nu merken.

Meer info over de woon-werk-gemeenschap
Meer info over de Pillar of Light opleiding

Adres:
Elohim Centre
Ruiten A Kanaal WI 26
9566 TL Veelerveen

Contact:
Tel: +31 (0) 597 54 1539
Email: info@elohim-centre.org
Skype: elohim-centre.org

Openingstijd kristalwinkel en bezoekerstuinen:
Dinsdag t/m zondag
10.30 – 12.15 uur en 13.15 – 17.00 uur.

Bekijk ook eens:
https://www.elohim-edelstenen.nl/
http://www.natuurcampingvakantiehuis.nl
http://www.kristallen.nl/
http://www.elohim-business-centre.org/
http://www.krachtplaatsen.nl/
http://www.sacred-site.eu/

Links
Algemene leveringsvoorwaarden
Opleiding en workshopvoorwaarden
Disclaimer
Klachtenregeling
Sitemap
Zoeken
Bankgegevens
NL78 INGB 0006797443 t.n.v. Elohim Centre
Vanuit het buitenland betalen:
IBAN: NL78 INGB 0006797443
BIC: INGBNL2A

KVK en BTW
KVK: 55377254
BTW-nummer: NL.851677617.B01

Advertisements

Published by

Jakob_EGO

Jorn Jakob Albert Boor. (36) Ik heb mijn leven lang menselijke interactie, tegenstellingen en tegenstrijdigheden geobserveerd en hieruit een conclusie getrokken. Theorie, ervaring en ondersteuning vanuit de vele verscheidene vriendschappen en gebeurtenissen hebben het mogelijk gemaakt tot de kern van het menselijk bestaan en evolutie van het bewustzijn op individueel en collectieve zingeving en progressie. De verschillende specialisaties, hierarchische levels van behoeften (egoisme) en non verbale en verbale intentie's en communicatie eigenschappen (egocentrisch) zijn een fundamentele doelstelling en persoonlijke ontwikkeling die ik graag wil delen en ten dienste wil stellen zodat het de creatie en evolutie van ons natuurlijke zijnsvorm transcends in het geestelijke/spirituele zijnsvorm in ons aller belang en zoals het gedetaileerd in allerlei verscheidene historische takken van sport is benoemd en vastgelegd op feiten en profetisch onderbouwde geschriften. wijsheden en legacies. Defragmentatie van deze inzet, inzichten, kennis en opofferingen ten behoeve van ons aller belang en bestaansrecht. Via het informeren en verzamelen van kennis verwacht ik de chaos en verbroken connectie's weer samen te brengen en hiermee de macht over vrede, begrip, diversiteit en samenwerkings verbanden naar een resonerende en gebalanceerde bestaansrechtelijke fundering terug te brengen en mijzelf en mijn service van toegevoegde waarde te laten zijn. Vanuit mijn eigen ervarings deskundigheid en relatieve overzichten op globaal niveau. Creativiteit. Spontaniteit en Probleemoplossende eigenschappen en de bij behorende communicatieve vaardigheden zouden het varkentje moeten wassen. UNESCO onderschrijft een groot deel van de conclusie en bestaansrecht van deze theorie/evolutie model en symboliek voortgebracht via de grootheden en culturen en eerder bestaansvormen uit het verleden. Dit is de finishing touch en de start van een nieuw begin met rust. vrede en creatieve ontwikkelingen en rechtvaardige basis berustende op eenwording en ware identiteit van de mensheid. De overwinning welke onze wederzijdse verantwoordelijkheid in alle facetten van het bestaan vrijheid en zijn bevierd zal worden! # Het zal geschieden. # Mijn thuis is waar liefde zegeviert # Huis van Jakob / Rechtvaardigheid # Jakob 's Ladder / Vigilant. .. http://jornboor.blogspot.nl https://jakobinfo.wordpress.com @Jakob_EGO "Oil To The Fire Submitted In Respect For The Sacred Dance On Infinity. "

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s