MARIA MAGDALENA: ‘Hoe het Mannelijke het Vrouwelijke kan ondersteunen…’ontvangen door Mercedes Kirkel

Ja. Jongens en Meisjes.
Tijd voor het koesteren van je Yin/Yang eigenschappen.
Wil je jouw eigen innerlijke koningrijk van harmonie en vredige rust betreden. En volledig jezelf kunnen koesteren en accepteren. Is het bewustzijn omtrent jezelf en het aangaan van de “final touch” van jouw eigen zelf actualisatie. Zelf acceptatie. En de positieve ontwikkelingen zullen volledig toekomen aan jou. En logische gevolgen zullen natuurlijk zijn dat ook anderen zoals de mensen waar je van houdt. En vrienden en kennissen bestaande en toekomstige zullen deze positieve ontwikkelingen vanuit jouw voorbeeld kunnen aanvaarden en opvolgen.

Je bent niet alleen….
# Jorn Jakob Albert Boor

Op weg naar Zielsvreugde

MARIA MAGDALENA: Hoe het Mannelijke het Vrouwelijke kan ondersteunen

Ontvangen door Mercedes Kirkel

Vraag: Hoe zou het Mannelijke het Vrouwelijke van dienst kunnen zijn en ondersteunen?

Maria Magdalena: Zeer veel dank voor deze vraag.

Er is veel wat het Mannelijke kan doen om het Vrouwelijke te ondersteunen, en er is veel wat het Vrouwelijke kan doen om het Mannelijke te ondersteunen. Beide zijn buitengewoon onmisbaar.

In antwoord op je vraag wat het Mannelijke kan doen is het eerste dat ingezien dient te worden, de noodzaak, de waarde en het belang van het Vrouwelijke. Dit houdt in jullie wereld een genezingsproces in, omdat het Vrouwelijke enorm ondergewaardeerd is geweest. Om te kunnen genezen dient jullie wereld los te komen van een plek waar zich zoveel heeft beperkt tot het verstand, wat het Mannelijke is. Voor sommigen van jullie is dit gemakkelijker. Voor sommigen van jullie is dit moeilijker. Maar de meesten…

View original post 937 more words

Advertisements

Published by

Jakob_EGO

Jorn Jakob Albert Boor. (36) Ik heb mijn leven lang menselijke interactie, tegenstellingen en tegenstrijdigheden geobserveerd en hieruit een conclusie getrokken. Theorie, ervaring en ondersteuning vanuit de vele verscheidene vriendschappen en gebeurtenissen hebben het mogelijk gemaakt tot de kern van het menselijk bestaan en evolutie van het bewustzijn op individueel en collectieve zingeving en progressie. De verschillende specialisaties, hierarchische levels van behoeften (egoisme) en non verbale en verbale intentie's en communicatie eigenschappen (egocentrisch) zijn een fundamentele doelstelling en persoonlijke ontwikkeling die ik graag wil delen en ten dienste wil stellen zodat het de creatie en evolutie van ons natuurlijke zijnsvorm transcends in het geestelijke/spirituele zijnsvorm in ons aller belang en zoals het gedetaileerd in allerlei verscheidene historische takken van sport is benoemd en vastgelegd op feiten en profetisch onderbouwde geschriften. wijsheden en legacies. Defragmentatie van deze inzet, inzichten, kennis en opofferingen ten behoeve van ons aller belang en bestaansrecht. Via het informeren en verzamelen van kennis verwacht ik de chaos en verbroken connectie's weer samen te brengen en hiermee de macht over vrede, begrip, diversiteit en samenwerkings verbanden naar een resonerende en gebalanceerde bestaansrechtelijke fundering terug te brengen en mijzelf en mijn service van toegevoegde waarde te laten zijn. Vanuit mijn eigen ervarings deskundigheid en relatieve overzichten op globaal niveau. Creativiteit. Spontaniteit en Probleemoplossende eigenschappen en de bij behorende communicatieve vaardigheden zouden het varkentje moeten wassen. UNESCO onderschrijft een groot deel van de conclusie en bestaansrecht van deze theorie/evolutie model en symboliek voortgebracht via de grootheden en culturen en eerder bestaansvormen uit het verleden. Dit is de finishing touch en de start van een nieuw begin met rust. vrede en creatieve ontwikkelingen en rechtvaardige basis berustende op eenwording en ware identiteit van de mensheid. De overwinning welke onze wederzijdse verantwoordelijkheid in alle facetten van het bestaan vrijheid en zijn bevierd zal worden! # Het zal geschieden. # Mijn thuis is waar liefde zegeviert # Huis van Jakob / Rechtvaardigheid # Jakob 's Ladder / Vigilant. .. http://jornboor.blogspot.nl https://jakobinfo.wordpress.com @Jakob_EGO "Oil To The Fire Submitted In Respect For The Sacred Dance On Infinity. "

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s