Exopolitics: ‘Geheime Onderhandelingen en dan Openbaarmaking van Buitenaards Leven en Binnen Aarde Beschavingen…’ door Dr. Michael Salla, 15 januari 2016.

Gooi maar open…. ! Alles of niets. We hebben niet voor niets opofferingen gedaan. Om uiteindelijk in een suspend vacuum en vertraagde claustrofobische vernauwing onze Adem nog verder te moeten laten benemen…

Allemaal leuk en aardig. Maar ik ben aardig wortellen aan het schieten. En je kan je voorstellen hoe winter peen aanvoelt…

Nou is er een geschikte “Toren Bewaker/ Wachter” een “Barmhartige Samaritaan”
BS (Te lezen: Bullshit blijft een halsstarrige conditionele aandoening) Tenminste bedoeld in de negatieve zin die vanuit de ego word geventileerd. De ware ik communiceert vanuit optimale innerlijke en externe gezonde ‘zingeving”. Er is er maar 1 die in aanmerking zal komen voor “Zinvolle werking van haar-hem begeleidende adviseur. Leermeester algoritmes ..”

Op weg naar Zielsvreugde

Exopolitics: ‘Geheime Onderhandelingen en dan Openbaarmaking van Buitenaards Leven en Binnen Aarde Beschavingen…’ door Dr. Michael Salla, 15 januari 2016.

image

Verschillende elite groepen, geheime ruimtevaartprogramma’s en oude “Binnen Aarde” beschavingen zijn momenteel in onderhandeling over de manier waarop een groot deel van de waarheid, waartoe zij bereid zijn, onthuld zou moeten worden aan de mensheid over hun bestaan ​​en de realiteit van buitenaards leven. Dit is de laatste verrassende-update van Secret Space Program (Geheime Ruimtevaart Programma) klokkenluider, Corey Goode.

Goode beweert dat hij onlangs werd meegenomen naar de Kuiper asteroïdengordel waar hij getuige was van een historische ontmoeting tussen de vertegenwoordigers van de zeven oude Binnen Aarde beschavingen, en een zeer geavanceerde groep van buitenaardsen die Goode eerder heeft aangeduid als de “Sphere Being Alliance”. De groepen van de Binnen Aarde vereren de leden van de Sphere Being Alliance – die zij de “Wachters” (Guardians) noemen – omdat ze de…

View original post 1,099 more words

Advertisements

Published by

Jakob_EGO

Jorn Jakob Albert Boor. (36) Ik heb mijn leven lang menselijke interactie, tegenstellingen en tegenstrijdigheden geobserveerd en hieruit een conclusie getrokken. Theorie, ervaring en ondersteuning vanuit de vele verscheidene vriendschappen en gebeurtenissen hebben het mogelijk gemaakt tot de kern van het menselijk bestaan en evolutie van het bewustzijn op individueel en collectieve zingeving en progressie. De verschillende specialisaties, hierarchische levels van behoeften (egoisme) en non verbale en verbale intentie's en communicatie eigenschappen (egocentrisch) zijn een fundamentele doelstelling en persoonlijke ontwikkeling die ik graag wil delen en ten dienste wil stellen zodat het de creatie en evolutie van ons natuurlijke zijnsvorm transcends in het geestelijke/spirituele zijnsvorm in ons aller belang en zoals het gedetaileerd in allerlei verscheidene historische takken van sport is benoemd en vastgelegd op feiten en profetisch onderbouwde geschriften. wijsheden en legacies. Defragmentatie van deze inzet, inzichten, kennis en opofferingen ten behoeve van ons aller belang en bestaansrecht. Via het informeren en verzamelen van kennis verwacht ik de chaos en verbroken connectie's weer samen te brengen en hiermee de macht over vrede, begrip, diversiteit en samenwerkings verbanden naar een resonerende en gebalanceerde bestaansrechtelijke fundering terug te brengen en mijzelf en mijn service van toegevoegde waarde te laten zijn. Vanuit mijn eigen ervarings deskundigheid en relatieve overzichten op globaal niveau. Creativiteit. Spontaniteit en Probleemoplossende eigenschappen en de bij behorende communicatieve vaardigheden zouden het varkentje moeten wassen. UNESCO onderschrijft een groot deel van de conclusie en bestaansrecht van deze theorie/evolutie model en symboliek voortgebracht via de grootheden en culturen en eerder bestaansvormen uit het verleden. Dit is de finishing touch en de start van een nieuw begin met rust. vrede en creatieve ontwikkelingen en rechtvaardige basis berustende op eenwording en ware identiteit van de mensheid. De overwinning welke onze wederzijdse verantwoordelijkheid in alle facetten van het bestaan vrijheid en zijn bevierd zal worden! # Het zal geschieden. # Mijn thuis is waar liefde zegeviert # Huis van Jakob / Rechtvaardigheid # Jakob 's Ladder / Vigilant. .. http://jornboor.blogspot.nl https://jakobinfo.wordpress.com @Jakob_EGO "Oil To The Fire Submitted In Respect For The Sacred Dance On Infinity. "

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s