Status Update/Conclusie voor Familie, Vrienden, en kennissen 09-12-2015.

Status Update/Conclusie voor Familie, Vrienden, en kennissen 09-12-2015.

 
Dit is wat ik jou gun,
 
Dat waar ik je nou al die tijd van heb willen ”overtuigen”
 
Het willen ”overtuigen” ben ik en heb ik nooit zo willen laten overkomen, je kan mij toch niet kwalijk nemen dat ik enthousiast en blij was dat ”het” bestaat, en hier de oplossing in zie voor alle wereld problematiek en dus ons gedrag, actie en reactie met alle gepaardgaande pijnlijke, verdrietige, en verstoorde ervaringen die wij allemaal moeten ondervinden om uiteindelijk de rust te mogen ervaren zoals ”Mushin” (No-Mindedness) hier wordt beschreven.
 
En even ter illustratie, ik ben begaan met mensen, en zeker met de mensen die zoveel betekent hebben, voor mij, deze ”staat van zijn” te mogen ontdekken, en dus de practische details van deze reis hiernaartoe te verzamelen.
 
Hiermee heb ik het eeuwige gesodemieter van de globaal geaccepteerde ”symptoombestrijding” doorbroken.
”Voorkomen is beter dan genezen” wordt ons op school geleerd…
 
En wij als westerse samenleving (”Beschaving”, mag ik even kotsen)
 
Betalen, stressen, huilen en jammeren onszelf de vernietiging in, vanwege deze ”beschaafde mindset”
Wat natuurlijk super positief is, dat een aantal corporations hier verschrikkelijk rijk van worden, en wij altijd onze ”slachtoffer rol”, ”helper rol”, ”aanklager rol” voeden en blijven vervullen zoals de ”Dramadriehoek” als collectieve maatschappelijke verdeling, classificering beschrijft..
 
Jammer he als iemand dan met een structurele, onderbouwde en werkende oplossing komt en hiermee jouw eigen gecreeerde realiteit, waarheid, en excuus patroon volledig om zeep helpt.
Logisch dat dan alle aandacht gericht wordt richting die persoon die denkt het in zijn hoofd te halen deze ”comfortzone” te willen doorbreken, en jou hiermee met een avontuurlijke uitdaging durft te belasten en je huidige patronen en acceptaties zou kunnen ondermijnen….
 
Ik hou van jullie, ik hou ook van mijzelf..
Dus elke dag geconfronteerd te worden met jullie onderbewuste gedragingen en acties zoals zorgen, angst, uitlatingen wat wel of niet kan, wat wel of niet mogelijk is, en wat volgens de ”wet” wel of niet mag, en bovenal, wat wel of niet gezond zou moeten zijn voor mijn mentale of fysieke gesteldheid, hebben mij aangestuurd en bewogen om uiteindelijk dit mooie fijne fantastische resultaat te mogen betreden en als een fundering te mogen erkennen en ervaren EN de weg was om de wereld problematiek en oorlog en alle ”stressende factoren” bij de bron te verkennen, en de bron dus ook weer te gebruiken als oplossing.
 
Er zijn dus officieel geen redenen, excuses en onderbouwingen om deze trend langer vol te houden dan nodig is…
 
Nodig is als process factoren vanuit de focus en uitdaging die wij allemaal collectief als doel hebben, en ja…
 
Op jouw eigen manier, op jouw eigen unieke pad…
Of je je eigen tijd zou willen koppelen aan je eigen keuze is iets waar je misschien even over na wil denken…..Maak een keus…
 
Een simpel Ja, of Nee is voldoende….;-)
 
# Jorn Jakob Albert Boor
Advertisements

Published by

Jakob_EGO

Jorn Jakob Albert Boor. (36) Ik heb mijn leven lang menselijke interactie, tegenstellingen en tegenstrijdigheden geobserveerd en hieruit een conclusie getrokken. Theorie, ervaring en ondersteuning vanuit de vele verscheidene vriendschappen en gebeurtenissen hebben het mogelijk gemaakt tot de kern van het menselijk bestaan en evolutie van het bewustzijn op individueel en collectieve zingeving en progressie. De verschillende specialisaties, hierarchische levels van behoeften (egoisme) en non verbale en verbale intentie's en communicatie eigenschappen (egocentrisch) zijn een fundamentele doelstelling en persoonlijke ontwikkeling die ik graag wil delen en ten dienste wil stellen zodat het de creatie en evolutie van ons natuurlijke zijnsvorm transcends in het geestelijke/spirituele zijnsvorm in ons aller belang en zoals het gedetaileerd in allerlei verscheidene historische takken van sport is benoemd en vastgelegd op feiten en profetisch onderbouwde geschriften. wijsheden en legacies. Defragmentatie van deze inzet, inzichten, kennis en opofferingen ten behoeve van ons aller belang en bestaansrecht. Via het informeren en verzamelen van kennis verwacht ik de chaos en verbroken connectie's weer samen te brengen en hiermee de macht over vrede, begrip, diversiteit en samenwerkings verbanden naar een resonerende en gebalanceerde bestaansrechtelijke fundering terug te brengen en mijzelf en mijn service van toegevoegde waarde te laten zijn. Vanuit mijn eigen ervarings deskundigheid en relatieve overzichten op globaal niveau. Creativiteit. Spontaniteit en Probleemoplossende eigenschappen en de bij behorende communicatieve vaardigheden zouden het varkentje moeten wassen. UNESCO onderschrijft een groot deel van de conclusie en bestaansrecht van deze theorie/evolutie model en symboliek voortgebracht via de grootheden en culturen en eerder bestaansvormen uit het verleden. Dit is de finishing touch en de start van een nieuw begin met rust. vrede en creatieve ontwikkelingen en rechtvaardige basis berustende op eenwording en ware identiteit van de mensheid. De overwinning welke onze wederzijdse verantwoordelijkheid in alle facetten van het bestaan vrijheid en zijn bevierd zal worden! # Het zal geschieden. # Mijn thuis is waar liefde zegeviert # Huis van Jakob / Rechtvaardigheid # Jakob 's Ladder / Vigilant. .. http://jornboor.blogspot.nl https://jakobinfo.wordpress.com @Jakob_EGO "Oil To The Fire Submitted In Respect For The Sacred Dance On Infinity. "

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s