Rapture – Opname 7 gemeenten

”Rapture” 

”Religious Applicable Practice Through Universal Related Explanations”

”Opname”

”Opgestelde Praktische Naslagwerken Accentueren Maatschappelijke Erkenning”

”7 Inner Kingdom’s”

”7 Chakra Energie”

Wil de mens met zijn heilige nieuwsgierigheid, helemaal zelf kiezen en beslissen over zijn lot, zijn levensdoel en de invulling van tijd? Dan zal dezer mens de beschikbare informatie, elementen en historische wijsheden volledig dienen te omarmen, met passie en overtuiging dat elke vol aanvaarde impact dit resultaat achter laat, in het DNA, alsof een nieuw uitgevonden vorm van Energie, een kracht bron die vrijkomt, geregenereerd door de ”kracht bron” los te laten, Ja die enige echte kracht bron, die enige echte vorm van houvast van weleer.  Openheid van zaken brengt ons allen weer terug naar ons….

<<<<<<<<<<<<<<<<<>>>>>>>>>>>>>>>>

Caught up, opgenomen worden in onze dagelijkse beslommeringen, is nu al een gevaar wat te harte moet worden genomen, we blokkeren, elimineren, en stagneren ieders plan om dit te doorbreken, zelfs van diegene die ons dagelijks bij is, in wie wij geloven, doch geen voorstelling van te kunnen maken..

Advertisements

Published by

Jakob_EGO

Jorn Jakob Albert Boor. (36) Ik heb mijn leven lang menselijke interactie, tegenstellingen en tegenstrijdigheden geobserveerd en hieruit een conclusie getrokken. Theorie, ervaring en ondersteuning vanuit de vele verscheidene vriendschappen en gebeurtenissen hebben het mogelijk gemaakt tot de kern van het menselijk bestaan en evolutie van het bewustzijn op individueel en collectieve zingeving en progressie. De verschillende specialisaties, hierarchische levels van behoeften (egoisme) en non verbale en verbale intentie's en communicatie eigenschappen (egocentrisch) zijn een fundamentele doelstelling en persoonlijke ontwikkeling die ik graag wil delen en ten dienste wil stellen zodat het de creatie en evolutie van ons natuurlijke zijnsvorm transcends in het geestelijke/spirituele zijnsvorm in ons aller belang en zoals het gedetaileerd in allerlei verscheidene historische takken van sport is benoemd en vastgelegd op feiten en profetisch onderbouwde geschriften. wijsheden en legacies. Defragmentatie van deze inzet, inzichten, kennis en opofferingen ten behoeve van ons aller belang en bestaansrecht. Via het informeren en verzamelen van kennis verwacht ik de chaos en verbroken connectie's weer samen te brengen en hiermee de macht over vrede, begrip, diversiteit en samenwerkings verbanden naar een resonerende en gebalanceerde bestaansrechtelijke fundering terug te brengen en mijzelf en mijn service van toegevoegde waarde te laten zijn. Vanuit mijn eigen ervarings deskundigheid en relatieve overzichten op globaal niveau. Creativiteit. Spontaniteit en Probleemoplossende eigenschappen en de bij behorende communicatieve vaardigheden zouden het varkentje moeten wassen. UNESCO onderschrijft een groot deel van de conclusie en bestaansrecht van deze theorie/evolutie model en symboliek voortgebracht via de grootheden en culturen en eerder bestaansvormen uit het verleden. Dit is de finishing touch en de start van een nieuw begin met rust. vrede en creatieve ontwikkelingen en rechtvaardige basis berustende op eenwording en ware identiteit van de mensheid. De overwinning welke onze wederzijdse verantwoordelijkheid in alle facetten van het bestaan vrijheid en zijn bevierd zal worden! # Het zal geschieden. # Mijn thuis is waar liefde zegeviert # Huis van Jakob / Rechtvaardigheid # Jakob 's Ladder / Vigilant. .. http://jornboor.blogspot.nl https://jakobinfo.wordpress.com @Jakob_EGO "Oil To The Fire Submitted In Respect For The Sacred Dance On Infinity. "

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s